Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI RAZPISI IN JAVNA NAROČILA

JR mladi s posebnimi potrebami Javni razpis razpis za sofinanciranje projektov "razvoj in izvajanje prehoda mladih s posebnimi potrebami na trg dela"
Datum objave: 01.09.2017
Rok za prejem ponudb: 02.10.2017 do 15:00
Izdajatelj: MDDSZ
Status: Veljaven razpis(objavljen)
Kontaktna oseba:

Razpisno dokumentacijo lahko zainteresirani za oddajo vloge na javni razpis v razpisnem roku pridobijo na spletni strani ministrstva.

 

Dodatne informacije o javnem razpisu zainteresirani lahko dobijo izključno po elektronski pošti na naslov: gp.mddsz(at)gov.si s pripisom: Javni razpis za sofinanciranje projektov "Razvoj in izvajanje prehoda mladih s posebnimi potrebami na trg dela" (za Helena Porenta).

 

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja v zvezi z javnim razpisom bodo objavljeni na spletni strani ministrstva. Vprašanja je možno posredovati do 28. 9. 2017, zadnji odgovori bodo objavljeni do 29. 9. 2017. Odpiranje vlog bo potekalo dne 5. 10. 2017 ob 10. uri v prostorih Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Kotnikova ulica 28, 1000 Ljubljana in bo javno. 

 

Razpisna dokumentacija:
Razpisano sredstev: 4.200.000,00 EUR
Drugi podatki:

Namen javnega razpisa je s celostnim pristopom in sistematičnimi projektnimi vsebinami vplivati na večjo socialno vključenost mladih s posebnimi potrebami ter prispevati k oblikovanju enotnega podpornega okolja kot vmesnika med šolo in trgom dela za opolnomočeni vstop ciljne skupine na trg dela.
 

Ključni cilji javnega razpisa so:

  • razvoj in izvedba projektov prehoda mladih s posebnimi potrebami na trg dela, ki bo prispeval k pridobitvi kompetenc oseb iz ciljne skupine in jih približal trgu dela,
  • spodbujanje socialne vključenosti oseb iz ciljne skupine,
  • spodbujanje strokovnih oseb v izobraževalnih institucijah, staršev oz. skrbnikov za čimprejšnjo aktivacijo oseb iz ciljne skupine,
  • vzpostavitev enotne zaposlitvene mreže za prehod iz šole na trg dela in ozaveščenost in motiviranost delodajalcev za zaposlovanje oseb iz ciljne skupine.
Nazaj