Skoči na vsebino

JAVNI RAZPISI IN JAVNA NAROČILA

JR SA 2019 Javni razpis za sofinanciranje projektov socialne aktivacije
Datum objave: 17.05.2019
Rok za prejem ponudb: 18.06.2019 do 15:00
Izdajatelj: MDDSZ
Status: Veljaven razpis(objavljen)
Kontaktna oseba:

Vse dodatne informacije o javnem razpisu lahko zainteresirani prijavitelji dobijo izključno po elektronski pošti na naslov: gp.mddsz(at)gov.si s pripisom: »Javni razpis za sofinanciranje projektov socialne aktivacije« (za Andrejo Mrežar). Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja v zvezi z javnim razpisom bodo objavljeni na spletnem naslovu: www.mddsz.gov.si. Vprašanja je možno posredovati do 12. 6. 2019, zadnji odgovori bodo objavljeni do 14. 6. 2019.

 

 

Razpisna dokumentacija:
 • Javni razpis za sofinanciranje projektov socialne aktivacije (.pdf) (.docx)
 • Razpisna dokumentacija (.pdf) (.docx)

PRIJAVNI OBRAZCI:

PRILOGE:

 • Priloga št. 1: Vzorec pogodbe o sofinanciranju (ni potrebno priložiti k vlogi)
 • Priloga št. 2: Vzorec partnerskega sporazuma (ni potrebno priložiti k vlogi)
 • Priloga št. 3: Vzorec pogodbe o vključitvi osebe v poskusno izvajanje programa socialne aktivacije (ni potrebno priložiti k vlogi)
 • Priloga št. 4: Označba vloge
 • Priloga št. 5: Kraji izvedbe projektov (ni potrebno priložiti k vlogi)
 • Priloga št. 6: Dopolnilo k navodilom posredniškega organa MDDSZ upravičencem Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020 za izvajanje programov v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje projektov socialne aktivacije (ni potrebno priložiti k vlogi)

 

Prejeli smo številna vprašanja, vezana na višino sofinanciranja posameznih projektov. Pojasnujemo, da bo ministrstvo posamezni projekt sofinanciralo glede na število krajev izvedbe programov, kot so za posamezni projekt določeni v Prilogi št. 5 javnega razpisa, in sicer:

 • v višini do največ 343.539,00 EUR za celotno obdobje sofinanciranja za projekt, pri katerem je predviden en kraj izvedbe programov,
 • v višini do največ 687.078,00 EUR za celotno obdobje sofinanciranja za projekt, pri katerem sta predvidena dva kraja izvedbe programov in 
 • v višini do največ 1.030.617,00 EUR za celotno obdobje sofinanciranja za projekt, pri katerem so predvideni trije kraji izvedbe programov.

Objavljamo tabelo s podatki o omejitvi višine sofinanciranja posameznih projektov.

Razpisano sredstev: 17.864.028,00EUR
Drugi podatki:

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti bo za potencialne prijavitelje organiziralo najmanj eno informativno delavnico. O datumu in lokaciji delavnice bodo potencialni prijavitelji obveščeni na spletni strani ministrstva: www.mddsz.gov.si. 

 

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti bo za potencialne prijavitelje organiziralo informativno delavnico, ki bo potekala v četrtek, 30. 5. 2019, s pričetkom ob 10.00 uri. Delavnica bo potekala v prostorih Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Štukljeva cesta 44, Ljubljana, v konferenčni sobi S3, pritličje.

Nazaj