Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

 

Uredništvo

 

Spletne vsebine, ki so pred vami, so pripravili strokovnjaki Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti za spletno objavo ali pa so nastale kot del odločevalskih in upravnih procesov našega ministrstva in širše državne uprave.

 

Glavni urednik: Mojca Faganel

 

 

Pravica uporabe

 

Vse informacije in podobe na teh straneh so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumente, objavljene na teh spletnih straneh, je mogoče reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedeno Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

 

 

Omejitev odgovornosti

 

Uporabniku priporočamo, da pomembnih odločitev, ki jih morebiti celo ne bi bilo mogoče popraviti, ne sprejema na podlagi podatkov, ki so objavljeni na naših straneh, ampak preveri podatke pri pristojnem organu ali v Uradnem listu Republike Slovenije.

 

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (MDDSZ) se trudi, da uporabnikom svojih spletni strani zagotovi ažurne in verodostojne informacije. Kljub temu pa MDDSZ ne odgovarja za morebitne pomanjkljivosti ali napake v vsebini. Naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake pri informacijah je popolnoma izključena. Ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali za neprijetnosti, ki bi jih bil deležen uporabnik zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na spletnih straneh.

 

Vsebina na spletni strani MDDSZ nima značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to izrecno navedeno.

 

MDDSZ v nobenem primeru ne odgovarjamo nobenemu uporabniku za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti, ki bi jih bil lahko deležen uporabnik zaradi tehničnih težav oziroma nezmožnosti uporabe spletnih strani ali povezav, ki so na našem spletišču.

 

Spletna stran MDDSZ vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani organov javne uprave ter drugih pravnih in fizičnih oseb. Za te strani ne sprejemamo nikakršne odgovornosti glede vsebine, oblike in sprememb kot tudi ne glede njihove morebitne politike do obiskovalcev spletnih strani. Za te vsebine ne veljajo ti pogoji uporabe in omejitve odgovornosti.

 

MDDSZ si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni vsebino svojih spletnih strani.

 

Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.

 

 

Tehnološka izvedba

 

Tehnološko izvedbo je zagotovilo Ministrstvo za javno upravo, Direktorat za e-upravo in upravne procese v sodelovanju s podjetjem Agenda d.o.o. .